De Ce trebuie audiați Ilie Sârbu, Traian Băsescu și Dacian Cioloș în ICA

Trei nume: Ilie Sârbu, Traian Băsescu și Dacian Cioloș. Cu toții ar putea fi audiați în dosarul lui Dan Voiculescu, la cererea avocatului Gheorghiță Mateuț. 

Avocatul lui Dan Voiculescu explică: "într-un fel sau altul au fost implicați". Gheorghiță Mateuț continuă: "Se știe, că la acel moment (n.r. al privatizării), Traian Băsescu era primar al Municipiului București și a semnat niște acte care au autorizat construcția unor structuri pe terenurile ICA. Trecerea ICA în patrimoniul ADS și transformarea ICA într-o societate pe acțiuni au fost semnate de Ilie Sârbu. Aceștia ar fi fost pași premergători privatizării și i-au fost imputați domnului Voiculescu. Cioloș este cel care a instituit Ministerul Agriculturii ca parte civilă în proces. Trebuie să explice care au fost motivele care au stat la baza acestei cereri".

Mateuț așteaptă de la cei trei aflați pe lista sa să explice care a fost influența pe care Dan Voiculescu a exercitat-o asupra lor, în condițiile în care și aceasta este una dintre acuzații.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel