EXCLUSIV  Incredibil: De ce suporterii nu au fost așteptați afară, la ieșirea din metrou pentru a fi prinși? Răspunsul unor surse din Jandarmerie

Captură RTV
Captură RTV

S-au derulat scene halucinante, astăzi, la metroul din Capitală. 

Trupele speciale au intervenit, vineri, la metroul bucureștean, pentru prinderea mai multor suporteri ai echipelor CSA Steaua și Dinamo. 

Suporterii se deplasau către stadionul Dinamo, din zona Ștefan cel Mare, unde CSA Steaua disputa un meci contra Dinamo B, în etapa a patra din Liga 3.

La întrebarea „De ce suporterii nu au fost așteptați afară, la ieșirea din metrou pentru a fi prinși?”, o sursă din cadrul Jandarmeriei a oferit explicația pentru DC News. 

„Jocurile sportive sunt fără spectatori. Echipele gazdă și oaspete nu au relaționat cu Jandarmeria pentru a stabili accesul publicului, modul în care se deplasează suporterii către stadion... nu aveam cum să știm ceva oficial.

„Noi ne-am luat măsuri să fim în zona stadionului pentru că prevedeam că o să se întâmple... să se întâlnească! Dar nu era după un program stabilit sau noi să știm exact când vin ei, când se hotărăsc ei să vină la metrou sau pe unde vin.

Înainte, când se programau deplasările, știam la ce oră pleacă, care e traseul, când ajung la stadion, pe ce poartă intră. 

N-avem cum să știm cum se organizează, au făcut-o independent, nu sub ospiciul clubului. Noi am luat măsuri și am avut forțe în zona stadionului și în zona metroului. Când am văzut că au venit cu metroul și au fost probleme, am intervenit. A durat 2-3 minute până am constituit dispozitivul. Nu aveam de unde să știm cu ce garnitură de metrou vin”, a declarat o sursă din cadrul Jandarmiei pentru DC News. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel