De ce sunt cusute buzunarele costumelor

De ce sunt cusute buzunarele costumelor. sursa: youtube
De ce sunt cusute buzunarele costumelor. sursa: youtube

Ştii de ce nu poţi băga mâna în buzunarele hainelor pe care le probezi într-un magazin? Iată de ce buzunarele de costum sunt cusute:

Cu siguranţă că, atunci când ai cumpărat un costum nou sau nişte pantaloni, ai putut observat că nu poţi băga mâna în buzunare. Motivul pentru care se întâmplă acest lucru este pur estetic, relatează businessinsider.com.

Producătorii doresc să afişeze la vânzare costumele în aşa fel încât să-şi păstreze aspectul lor personalizat, dar clienţii încearcă hainele cărora pot modifica forma țesăturii. Acest aspect este vizibil mai ales în ceea ce priveşte buzunarele. Dacă bagi mâinile în buzunar materialul se poate întinde. Tocmai de aceea, buzunarele închise păstrează costumele "proaspete".

Buzunare

Poţi elimina cusătura după ce ai cumpărat costumul sau o poţi păstra buzunarele cusute şi închise pentru a-şi păstra aspectul ideal.

Există, de asemenea, "buzunare" care sunt pur decorative. Dacă le scoţi cusătura te vei alege cu o gaură. Aşa că, este bine să verifici înainte ce este cu acea cusătură pe care o vei vedea. Buzunarele reale au un singur rand de aţă ce se desface imediat; deci foarte uşor. Dacă acea cusătura este greu de eliminat, opreşte-te căci nu este un buzunar real!

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel