De Ce spune Radu Tudor că Băsescu a făcut un gest politic indecent

Jurnalistul Radu Tudor susține că refuzul președintelui Traian Băsescu de a aproba memorandumul semnat de Guvern cu FMI, din cauza accizei de 0,7 eurocenți la litrul de combustibil, reprezintă „un gest politic de o indecență și o lipsă de onestitate fără precedent” din partea șefului statului.

Iată postarea de pe blogul lui Radu Tudor:

In patru ani de zile, intre 2008 si 2012, pretul benzinei a crescut cu 50%, tara a fost indatorata cu 20 miliarde la FMI, CE si Banca Mondiala, in timp ce pretul barilului la petrol a scazut. Salariile au fost taiate cu 25 %, tva marit cu 5%, peste 200.000 de oameni concediati si 300.000 de firme mici si mijlocii au falimentat. Acciza la combustibili a crescut si ea cu peste 40% !

In toata perioada, Basescu nu doar ca a tacut malc, dar a si incurajat masiv si lipsit de compasiune masuri dure impotriva populatiei si firmelor.

Cu acest bilant al guvernarii Basescu-Boc, sa vina Basescu sa plinga pentru o scumpire de 30 de bani si sa faca plingerea impotriva Guvernului Romaniei la Fondul Monetar International este un gest politic de o indecenta si o lipsa de onestitate fara precedent”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel