Coronavirus - COVID 19
România în stare de alertă
-
confirmate
-
vindecate
-
decese
Sună-ne (Luni - Vineri, 09:00 - 18:00) sau scrie-ne la numărul 0772.264.642 sau la adresa de e-mail [email protected] și pune intrebări despre coronavirus, situații sociale, medicale, suport psihologic. Semnalează situații deosebite.

De ce să pui sare de lămâie în apa în care fierbi ciupercile. Trucul secret al bucătarilor

Acest truc te ajută foarte mult. Vei fi mulțumit la final. Iată care este motivul pentru care ar trebui să adaugi sare de lămâie în apa n care fierbi ciupercile.

1. Ciupercile proaspete se pot păstra cel mult 24 de ore, în frigider, la temperatura de 2-4 grade Celsius. 

2. Nu curăţaţi pălăria ciupercilor de pielițele ce o acoperă deoarece prin aceasta scădeţi valoarea nutritivă a preparatelor

3. Preparaţi ciupercile numai în vase emailate, cu smalțul întreg, iar la tăierea lor folosiţi numai cuţite inoxidabile. 

4. Înainte de începerea preparării mâncărurilor, curăţaţi ciupercile de impurități (frunze, pământ, nisip), înlăturaţi părţile atacate de dăunători şi baza piciorului și spălaţi bine în mai multe ape.

5. Menţineţi culoarea şi prospeţimea ciupercilor adăugând în apa de spălarea sau la fierbere 3 g sare şi 0,5 g sare de lămâie la litrul de apă. 

*Aceste sfaturi au fost preluate din Calendarul 1985, editat de REECOOP și tipărit de Întreprinderea Poligrafică Galați.

Vezi și: Pește "ca la Borcea". Rețeta românească pe care nu ai cum s-o ratezi!

Cum fierbi carnea rapid. Ai nevoie de un ingredient banal. Nu e vorba despre sare!

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play


Cele mai noi știri

Cele mai citite știri







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


nxt.24
YesMy