Coronavirus - COVID 19
România în stare de alertă
-
confirmate
-
vindecate
-
decese
Sună-ne (Luni - Vineri, 09:00 - 18:00) sau scrie-ne la numărul 0772.264.642 sau la adresa de e-mail [email protected] și pune intrebări despre coronavirus, situații sociale, medicale, suport psihologic. Semnalează situații deosebite.

De ce să pui o felie de pâine peste orezul din oală. Trucul care face minuni cu mâncarea ta

Ema Apostu / 07 noi 2019 / 16:11

De ce să pui o felie de pâine peste orezul din oală. Trucul face minuni cu mâncarea ta. Acest truc te salvează rapid. Iată cum funcționează.

Cum să salvezi orezul care s-a ars să nu aibă aroma de fum. Ia oala de pe foc şi pune deasupra orezului o felie de pâine timp de 10 minute. Aceasta va absorbi gustul ars al orezului. Când îl pui în farfurie lasă partea arsă şi arunc-o. 

Orezul conține foarte mult amidon, motiv pentru care acesta poate face foarte multă spumă atunci când îl gătiţi. Spălați-l înainte de a-l găti. De asemenea, dacă vreți ca orezul să nu iasă moale, adăugaţi un vârf de linguriţă de sare la 180 de grame de orez.

Dacă acasă, de multe ori, orezul nu vă iese iese exact așa cum v-ați dori, la restaurant acest preparat este gătit ca la carte. Bucătarii folosesc tot felul de trucuri. Și noi vă prezentă un mic secret. Așadar, dacă vreți ca orezul să rămână întreg şi alb, adăugați în apa de fiert o felie de lămâie.

Vezi și: Șnițele de pui. Rețeta preferată a românilor. Cum se prepară

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play








Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


nxt.23
YesMy