De ce să dai merele prin făină, înainte de a face prăjitură. Secretul primit de la mama

Ema Apostu / 31 oct 2019 / 09:41 Salveaza PDF Comentarii

De ce să dai merele prin făină, înainte de a face prăjitură. Secretul primit de la mama. Acest truc te va ajuta mai mult decât ai fi crezut. Vei fi mulțumit la final.

Merele din prăjitură nu se vor lipi, dacă le veți tăvăli prin făină înainte de preparare.

Vrei şniţele cât mai crocante? Pune în făina prin care le tăvăleşti o linguriţă de praf de copt. Prăjeşte-le în ulei bine încins ca să fie mai puţin grase. Aşa vor absorbi o cantitate minimă de ulei.

Presară puțină făină în tigaie înainte de a prăji ouăle sau alte alimente care se lipesc și nu vei mai avea această problemă.

Vezi și: Cum faci frișcă din lapte. Ai nevoie de cinci ingrediente ieftine. Oricine le are în bucătărie!

De ce să adaugi în supă o coajă de banană. Trucul folosit des în restaurante

Te-ar putea interesa







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24