EXCLUSIV  De ce propagandiștii de Dreapta pun pisicuțe pe Facebook în pandemie. Explicații Alfred Bulai

Sociologul Alfred Bulai a făcut o analiză a crizei provocate de coronavirus, în România.

"Ce te faci cu presa? Ăştia care erau foarte activi, care urcau pe pereți orice gafă, orice greşeală, în guvernarea trecută, acum, dacă te uiţi, au poze cu pisici, ce au mai gătit în izolare...", a spus jurnalistul Val Vâlcu.

"Ține de moralitatea ta, de decenţă"

"Cred că şi liderii care ies în spaţiul public, care îşi asumă această idee, ar trebuie să fie verticali, în fiecare moment. Ar trebui să critici sistematic puterea, că aşa e normal. Nu critici opoziţia, în primul rând, ci pe cei care fac o prostie, cei faţă de care ai avut speranță şi pe care i-ai lăudat cândva. Trebuie să încerci un gen de echilibru ca să ai credibilitate. Au fost unii fanii unor situaţii de aveai impresia că sunt ultrași pe stadion. (...)

Un gen de cumpătare ar trebui să existe în permanenţă. Dacă ai vegheat la mizeriile făcute de unii PSD-iști, ar trebui să veghezi şi la mizeriile făcute de unii PNL-iști, USR-iști. Acesta este sensul. Asta - ca la toţi intelectualii români, nu e vorba numai de jurnalişti - ţine de moralitatea ta, de decenţă", a spus sociologul Alfred Bulai, într-un interviu pentru DCNews.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel