De ce poartă Mircea Badea mască deși s-au relaxat măsurile

Mircea Badea / Captură Antena3, arhivă
Mircea Badea / Captură Antena3, arhivă

Mircea Badea a dezvăluit de ce poartă mască de protecție în aer liber, deși s-a ridicat această restricție. 

În cadrul emisiunii-pamflet „În gura presei” de la Antena3, realizatorul TV Mircea Badea a mărturisit că el încă poartă mască de protecție în aer liber. 

Eu sunt unul care încă poartă mască în aer liber, în ciuda relaxărilor. Nu m-a deranjat niciodată asta (n.red măsura) cu masca. Cum termin emisiunea, o pun pe bot și o dau jos când intru în casă.”, a spus Mircea Badea la emisiunea-pamflet.

Badea: Eu am multe experiențe cu procurori, cu dosare penale

El a menționat, într-o discuție și despre alți oameni care fac la fel, că „fiecare are motivele lui”, dar nu vrea ca cineva să zică vreodată că s-a infectat cu virusul SARS-CoV-2 „de la Badea” și să se ajungă la acuzația de săvârșire a infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor. 

Fiecare are motivele lui. Eu nu vreau să zică nimeni vreodată „de la Badea...”. N-am zădărnicit, eu nu zădărnicesc!”, a afirmat apoi realizatorul TV, subliniind că „eu am experiențe multe, din păcate, cu procurori, cu dosare penale...”.

Iohannis a anunțat că se renunță la portul măștii în aer liber de pe 15 mai 

Pe 13 mai, în cadrul unei declarații de presă, președintele României Klaus Iohannis a anunțat că „prima etapă de relaxare va avea loc chiar acum, în 15 mai, deci în weekendul care urmează deja vom avea câteva măsuri de relaxare funcționale. Următoarea etapă este 1 iunie, pe urmă 1 iulie, pe urmă 1 august.”

„Așadar, din 15 mai se elimină portul măștii în exterior, cu câteva excepții, desigur. Rămân excepțiile din exterior unde trebuie să purtăm în continuare masca, cum ar fi piețele, târgurile sau stațiile de transport public, fiindcă în mijloacele de transport public masca va rămâne obligatorie, cum va rămâne masca obligatorie în spațiile din interior. Deci, prima măsură, în aer liber se renunță la această mască”, informa atunci Klaus Iohannis.

Tot din 15 mai, s-au eliminat restricția de circulație noaptea și de funcționare a magazinelor.

„Vom avea o relaxare pas cu pas, am elaborat calendarul cu acești pași până pe 1 septembrie”, mai explica președintele.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel