De ce poartă Mircea Badea chiloții pe dos

Mircea Badea a dezvăluit, duminică seara, motivul pentru care poartă chiloții pe dos. De asemenea, relizatorul emisiunii "În gura presei" a făcut o demonstrație de apărare împotriva atacului energetic.

"Mai nou duduile se roagă la Dumnezeu pentru orice. Pentru că s-au certat cu un coleg de serviciu, pentru că trebuie să câştige Eurovisionul.

Şi ştiţi că Dumnezeu, prin fişa postului, că are şi el o fişă a postului, cu ce se ocupă Dumnezeu? Printre altele, cu meciurile lui Becali, asta se ştie, şi cu Eurovisionul. Cu ce altceva se poate ocupa un Dumnezeu de bun simţ. Dumnezeu să fii, cu ce să te ocupi? (...) Şi Luminiţa Anghel pe care eu am bălăcărit-o conform cererii şi ce bine ne-am înţeles. (...) Şi a zis Luminiţa Anghel că n-a câştigat că a fost atacată energetic. La cap. Cetăţeni, nu cred în atacul energetic. Mi-e permis să nu cred în atacul energetic? De mine nu se prinde atacul energetic, că eu port chiloţii pe dos, aşa cum mi-a zis bunicu', pe când aveam vreo șapte ani", a comentat Badea în emisiunea sa de la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel