De ce NU s-a căsătorit Raed Arafat. A RUPT tăcerea. Motivul incredibil! "E foarte GREU"

Șeful DSU, Raed Arafat, a vorbit deschis despre viața sa. Iată motivul pentru care nu s-a căsătorit până acum. 

Raed Arafat este Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU) și secretar de stat în Ministerul de Interne, însă deși mulți îi cunosc viața profesională, viața privată i-a fost umbrită de pasiunea pentru medicină.

Motivul incredibil pentru care nu s-a căsătorit

Astfel, acesta a răspuns la una dintre cele mai arzătoare întrebări în ceea ce-i privește viața personală și a dezvăluit de ce nu s-a căsătorit. Raed Arafat susține că principalul motiv este acela că nu a vrut să provoace suferință.

"Haideți să vorbim clar. Când ești ocupat zi, noapte, tot, nu vrei să faci și acest lucru, și să faci și rău unei familii. Ca să spui că am familie, dar în același timp să nu ai familie. Pentru că trebuie să alegi la un moment și trebuie să reduci activitatea pe o parte. Eu nici astăzi nu pot să reduc activitatea asta atât de mult ca să pot să spun am timp liber sau liniște. Nu regret și fiecare chestie are un aspect pe care trebuie să-l înțelegi: pentru a face asta, trebuie să renunți la asta, pentru a face un lucru, trebuie să scazi un alt lucru. Asta înseamnă să duci o pasiune până la capăt și să o duci continuu, cu același nivel de pasiune, să nu o scazi", a spus Raed Arafat, pentru Digi24.

"E foarte greu"

Jurnalista Ionela Năstase a subliniat că "practic, n-ați vrut să lăsați pe cineva să vă aștepte la infinit acasă", iar șeful DSU a răspuns imediat, mai în glumă, mai în serios.

"Sau să nu mă mai aștepte... Pentru că asta este în final, la un moment dat o să-ți spună, mai ales dacă ai și copii... Sunt mulți care trec sau au trecut prin această situație. La un moment dat, trebuie să stai și să alegi, trebuie să stai și să spui: da, merge așa sau renunț la asta sau nu mai fac asta, ca să pot să fac cealaltă parte, deci nu merge să lucrezi cum am lucrat eu și asta toți colegii știu, și ca program de lucru și tot. Să mai ai și alte obligații e foarte greu", a completat el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel