De ce nu mai vorbește Sorina Matei de șase ani cu "agramatul primar"

sorina matei
sorina matei

Ziarista Sorina Matei a scris, pe blogul personal, că de șase ani nu mai comunică cu "'distinsul' vicepreședinte PSD". 

Sorina Matei a ținut să explice de ce "agramatul primar al Sectorului 5 a ales să spună numai minciuni, să mă jignească nu numai pe mine - ceea ce nu m-a mirat absolut deloc- dar și pe profesoarele pe care le invita la petrecerile partidului organizate de dânsul".

Din cauza lui Voicu- țintă

Ziarista a scris că nu vorbește din 2007 cu Marian Vanghelie, însă nici înainte nu comunicau pentru că ea a scris pe blog despre "epopeea mentorului/ șefului său, Cătălin Voicu, aflat acum în pușcărie pentru următorii 7 ani". Sorina Matei spune că de atunci Vanghelie a luat-o ca țintă. Mai mult, spune că a amenințat-o și a făcut presiuni la șefii săi să o scoată de pe PSD, partid pe care era acreditată de 10 ani.

Sorina Matei scrie despre amenințare că atunci când Mircea Geoană își depunea candidatura la Președinție, Vanghelie, în fața liftului de la BEC i-a spus "Și tu, bagă-ți mințile în cap, pricepi? Cu Voicu ești într-o mare eroare! Să vii în birou la mine să-ți explic cum e cu Voicu, mă auzi?!". 
Infracțiunea de amenințare este prevăzută în articolul 193 din Codul penal și se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel