De ce se construiesc greu autostrăzile, în România. Companiei Euroconstruct i-a luat 2 ani să îşi ridice propria clădire de birouri

La întrebarea de ce nu avem drumuri și autostrăzi există mai multe răspunsuri. Unul din acestea este că firma Euroconstruct Trading 98 și-a construit propria clădire de birouri, înaltă de numai 5 etaje, în 2 ani.

Aparent, acest aspect nu are nicio legătură cu întrebarea care-i macină pe șoferi de atâta amar de timp. Totuși, e bine de știut că această firmă a avut și are în continuare destule contracte cu statul în ceea ce privește construcția și reabilitarea de drumuri și autostrăzi, printre care amintim: Autostrada București-Pitești km 23-46, Centura Bucureștiului, Autostrada București - Ploiești.

Construcția clădirii de birouri a celor de la Euroconstruct a început în martie 2009, cu o lună întârziere, în locul celebrului restaurant preferat al lui Băsescu, Golden Blitz. Ar fi trebuit să fie gata în 8 luni, adică în luna decembrie, dar în luna iulie 2010 construcția arăta așa:

Nostalgicii restaurantului nu trebuie să rămână fără speranță. Patronii Golden Blitz și Euroconstruct Trading 98 sunt acceași, așa că nu au renunțat la faimoasa cârciumă. Cu alte cuvinte localul nu a dispărut, doar s-a trasnformat. Acum este mult mai modern, are cinci etaje de spații pentru birouri deasupra lui și o parcare subterană pe două nivele. Clădirea se numește, fără surprindere, Golden Blitz Center.

Dacă în 2010, etajele nici măcar nu erau compartimentate, în 2011 clădirea este gata. Făcând un calcul simplu, observăm că a fost terminată în mai bine de doi ani, depășind cu mult termenul inițial de 8 luni. Totuși, spațiile încă nu au fost date în folosință.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel