De ce mai luptă Traian Băsescu? Ce spun Crin Antonescu și Bogdan Chirieac

Liberalul Crin Antonescu și analistul Bogdan Chirieac au dezbătut, în emisiunea lui Victor Ciutacu, motivele luptei politice a președintelui Traian Băsescu. 

Întrebat de jurnalistul Victor Ciutacu ce-l mai mână în luptă pe președintele Traian Băsescu, liderul liberal Crin Antonescu a declarat că "Probabil, şi pe el şi pe puţinii partizani îi mână lipsa altor teme sau argumente" în afara loviturii de stat din vara lui 2012. Liberalul a precizat că "nimeni în afara României sau cel puţin din ambasadele prietene, nu au vorbit de lovitură de stat. (...) Nu are alte teme Băsescu, nu are alte explicaţii de ce împotriva a 7,5 milioane de voturi s-a întors la Cotroceni şi n-a demisionat şi o ţine înainte cu această temă".

Analistul politic Bogdan Chirieac a completat: "Băsescu ştie că rămâne în istorie ca un preşedinte demis de 88,5% din electorat şi practic a fost pus înapoi la masa verde, preşedinte. El, de fapt, e guvernator al acestui teritoriu".

VEZI și: Victor Ponta: Traian Băsescu, momentul în care a devenit RIDICOL

Întrebat ce-l mână în luptă pe președinte, analistul Bogdan Chirieac a răspuns: "Ce să spună, domnule Ciutacu? Oameni precum Traian Băsescu sunt pe cal alb cu paloşul în mână ridicat, câtă vreme sunt călare pe iubirea maselor. Iubirea maselor l-a pus cu 75% când Tăriceanu a făcut demiterea din 2007 şi a revenit Băsescu, care începuse să scadă semnificativ, a revenit cu 75%. Lanţul de iubire cu Băsescu s-a rupt în 2010, la tăieri, că ne place hălimaiul, şi maneaua şi petrecerea, doar să nu ne atingă la buzunar, iar în 29 iulie 2012 aţi avut dovada". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel