De ce îl susţine PSD pe Teodor Meleşcanu la şefia senatului. Viorica Dăncilă: Acesta e motivul

Viorica Dancila
Viorica Dancila

Viorica Dăncilă a făcut noi declaraţii luni, pe seama propunerii ca Teodor Meleşcanu să fie susţinut pentru preşedinţia Senatului. 

"Am avut o discuție cu domnul Meleșcanu legată de șefia Senatului. Am făcut această propunere. Domnul Meleșcanu a acceptat în ideea că dânsul nu e de acord cu coaliția ALDE - Pro România. Locul a fost al ALDE dar noi am vrut să arătăm că noi suntem corecţi până la capăt. Puteam să avem din partea PSD un candidat dar am arătat că suntem corecţi până la capăt", a declarat Viorica Dăncilă. Întrebată a cui a fost decizia de susţinere a lui Meleşcanu, Viorica Dăncilă a declarat: "Am discutat cu colegii mei, am discutat astăzi şi la întâlnirea pe care am avut-o cu preşedintele Camerei Deputaţilor, am discutat cu colegii din partid şi a fost un vot la Senat pentru acest lucru".

Grupul parlamentar al PSD a stabilit să îl susțină pe fostul ministru de Externe Teodor Meleșcanu pentru funcția de președinte al Senatului a anunțat Viorica Dăncilă, la finalul întrunirii senatorilor social-democrați. Întrebată dacă Teodor Meleșcanu a fost întrebat cu privire la acest subiect, Viorica Dăncilă a răspuns: „Vă dați seama că ne-am consultat și cu dânsul”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel