De ce îl enervează Carmen Iohannis pe Radu Banciu

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, vineri, în emisiunea "Lumea lui Banciu" de la B1 TV, vizita lui Klaus Iohannis în Israel, însoțit de Prima Doamnă, Carmen Iohannis. 

Radu Banciu a mărturisit că îl enervează Carmen Iohannis, pentru că pare o "umbră care se plimbă peste tot cu o altă umbră."

"Sunt ca doi porumbei care se plimbă peste tot. Ca doi bătrânei care se plimbă prin toate localitățile astea mai importante ale planetei. Bănuiesc că asta și-au și propus: tot mai multe case și să vedem cât mai mutle locuri. Cu asta va rămâne după anii de șefie a lui Iohannis. O să îi vedem dându-i un trandafir de 8 martie la Tel Aviv, unul la Philadelphia, un buchețel de ghiocei la Kuala Lumpur, o iconiță și un tablou de ziua ei la Singapore, mâncând o înghețată la Caracas. Și așa mai departe. Ei își văd de ale lor. Timpul trece, și ei își văd de ale lor. Vizita tovarășului Klaus Iohannis și al tovarășei Carmen Iohannis în Țara Sfântă. Ei au încheiat această vizită pe malul mării, împreună cu delegația de consilieri, și împreună cu ministrul învățământului, Adrian Curaj, la plajă. Curaj și-a făcut curaj", a spus Radu Banciu, potrivit b1.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel