De ce educația financiară trebuie să înceapă în școală

Foto: Freepik
Foto: Freepik

În cadrul conferinței WebDidactica, cu tema „Educația financiară în școli”, 6 nume sonore din România, cu expertiză financiară solidă, vor vorbi despre importanța educației timpurii în ceea ce privește finanțele. Evenimentul este programat să aibă loc pe data de 28 februarie, ora 17:00, și se va desfășura exclusiv online.

Conferința educațională este organizată de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României și își propune lansarea unei dezbateri cu privire la importanța introducerii educației financiare în școlile din România.  Cei 7 experți vor împărtăși experiențele lor și vor discuta despre modul în care educația financiară poate fi îmbunătățită în școlile din România.

Cine va vorbi

Adrian Vasilescu va fi unul din speakerii conferinței WebDidactica, din postura de Consilier al Guvernatorului BNR, având o viziunea amplă asupra domeniului financiar din România. Roxana Bucur, cofondatoare „Money 4 Kids” și fondatoarea platformei Psihologia Banilor, va împărtăși din experiența sa cu privire la educația financiară pentru copii. Li se vor alătura Radu Georgescu, Managing Partner la CFO Network, o prezență cunoscută publicului din România în domeniul educației financiare, Manuel Oancia, consilier strategic pentru antreprenori respectați, oameni influenți și companii din topul Forbes, precum Motorola, Ford, GM, Silvia Bogdan, Președinte al Asociației de Inovație în Educație „Școala de Valori” și realizatorul TV Adrian Măniuțiu.

Educația financiară, parte din strategia educațională a României

Organizatorii evenimentului consideră că lipsa educației financiare este problemă importantă care trebuie abordată în mod colectiv, la nivel de strategie educațională, și că educarea tinerilor cu privire la gestionarea banilor este vitală pentru succesul lor în viitor.

Conferința va fi deschisă publicului larg, iar participanții, părinți sau profesori, vor avea oportunitatea să adreseze întrebări și să ia parte la discuțiile cu privire la viitorul educației financiare în România. Este de așteptat ca evenimentul să atragă atenția publicului și să inspire mai mulți oameni să se implice în creșterea gradului de educației financiare a elevilor din România.

Participarea este gratuită, iar înscrierile se fac completând formularul de pe site-ul fundatiadanvoiculescu.ro 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel