EXCLUSIV  De ce durează atât de mult lucrările la drumuri. Şova: Eram mai mulţi în vizită decât muncitori pe şantier

Lucian Şova a explicat care sunt motivele pentru care executarea proiectelor de infrastructură durează atât de mult în România.

De ce durează atât de mult proiectele de infrastructură în România? Este întrebarea pe care şi-a pus-o, cu siguranţă, orice român, cum ar fi şi cei care văd cum lucrările la Centura Capitalei trenează de ani buni, care văd că legătura A3, Bucureşti - Ploieşti, în lungime de doar 3 kilometri, nu e gata nici acum şi aşa mai departe.

Răspunsul a fost dat de Lucian Şova, ministrul Transporturilor, în cadrul unui interviu acordat DC News. 

"Statul nu a fost un partener exigent cu antreprenorii [...] A făcut viaţa uşoară antreprenorilor. [...] Sunt mai puţin de 2.000 de muncitori, astăzi, pe şantierele de autostrăzi din România şi avem de plătit 800 de milioane de euro. Vor putea lucra de 800 de milioane de euro în cinci luni? [...] Puteţi crede că la A3, pentru 3 kilometri de drum, au primit în 2017 o extensie de 272 de zile? Păi în 272 de zile, un antreprenor serios o termina. Perioada expiră în august. O să mă duc în august, că am tot fost. De câteva ori aproape că eram mai mulţi cei care făceam vizita decât cei care lucrau...", a declarat Lucian Şova.

Urmăreşte declaraţiile ministrului Transporturilor, Lucian Şova, aici:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel