De ce câinele tău nu îți suportă soacra. "Cu nasul lui magic, simte..." - VIDEO

De ce câinele tău nu îți suportă soacra. "Cu nasul lui magic, simte..." / Foto: Pixabay, de Adriano Gadini
De ce câinele tău nu îți suportă soacra. "Cu nasul lui magic, simte..." / Foto: Pixabay, de Adriano Gadini

Află în articol de ce câinele tău nu îți suportă soacra.

Petre Roman, un iubitor de animale din Oradea, finalist la iUmor, a explicat într-un video postat pe TikTok de ce câinele tău s-ar putea să nu o suporte pe soacra ta. Bărbatul a primit această întrebare de la o femeie pe nume Roxana, iar el i-a răspuns printr-un video postat pe contul său. Explicația este una simplă, dar la care nu te-ai așteptat.

”De ce cățelul meu nu o suportă pe soacra mea? Nu este glumă". Rodica, te cred că nu este o glumă și îți voi spune de ce cu o singură condiție, să nu îi arăți acest videoclip soacrei tale. Cățelușa o urăște pe soacra ta dintr-un simplu motiv. Tu o urăști pe soacra ta. În momentul în care tu ai o relația disfuncțională cu soacra ta, te simți amenințată, stresată, presată, judecată de către soacra ta... Par lucruri cunoscute pentru toți cei care aveți soacre, nu? Atunci cățelul tău vede manifestarea ta, cele 15 mii de expresii microfaciale ale tale, vede postura ta de fiecare dată când te întâlnești cu soacra ta, dar mai ales îți simte feromonii tăi, de stres, de tensiune, de nervi, la adresa soacrei, și ai ei la adresa ta. Al tău cățel, cu nasul lui magic simte că soacra ta nu te place și nici tu pe ea și atunci zice: ”Da? Păi eu sunt din haita ei”!”, explică Petre Roman.

@angelswithpawsoradea20 Reply to @marunturodica28 #românia #tiktokromania #fyromania #romanian #invatampetiktok #invatapetiktok #romania???????? #romaniamea #fypromânia #canin #dresaj #echilibru #packleader #catelus #catei #caini #dresajcanin #romaniatiktok #soacra ♬ original sound - Angels with Paws

Reamintim că anul trecut Petre Roman a primit 10.000 de euro de la Mihai Bendeac pentru acțiunile sale caritabile pentru câinii de pe stradă. El postează acum diverse explicații legate de comportamentul câinilor pe conturile de socializare și organizează seminarii în acest sens, fiind membru al ONG-ului "Angels With Paws Oradea". Oamenii par a fi foarte curioși în legătură cu cei mai buni prieteni ai lor așa că îi adresează acestui tot felul de întrebări, care mai de care mai trăsnite.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel