Americanii nu îl înțeleg pe Bill Gates

Bill Gates Microsoft
Bill Gates Microsoft

Oamenii din Statele Unite ale Americii se întreabă de ce multimiliardarul Bill Gates a preferat să investească în alte zone din lume decât în propria țară.

În fiecare an, fundația creatorului Microsoft investește sume colosale în diverse domenii de activitate. În timp ce a investit 1,5 miliarde de dolari pentru "dezvoltarea mondială" și 900 de milioane de dolari pentru "sănătatea mondială", în 2012, în SUA, a investit doar 470 milioane în special în educație.

Printre acțiunile pe care le finanțează vorbim despre furnizarea de vaccinuri contra unor boli grave, cum ar fi malaria – maladii care continuă să ucidă mii de oameni în Africa. Pentru Bill Gates este foarte important să investească în țările sărace.

"Dacă într-o țară, putem salva o viață cu câteva mii de dolari, atunci o vom face. Putem reduce numărul copiilor care mor în țările sărace", a spus Bill Gates. El afirmă că poate salva o viață cu 2.000 de dolari și este de părere că acest obiectiv este mult mai important decât furnizarea Internetului în toată lumea.

"Dacă vrem să îmbunătățim viața pe Terra, trebuie să știm că sunt lucruri mult mai importante decât Internetul și mă refer aici la hrana pentru copii. Computerul nu este în ierarhia nevoilor umane. Trebuie să ne gândim la asta", a mai punctat Bill Gates, scrie Slate.fr.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel