De ce Băsescu vrea să meargă la Nana

 Traian Băsescu a declarat, marţi, că vrea să meargă la Nana. El speră că din producţia de anul acesta să poată plăti o parte din ratele fiicei sale la credit.

Întrebat dacă a fost la Nana pentru a-şi vedea terenul, preşedintele Băsescu a spus: "Nu am fost, dar vreau să mă duc pentru că vreau să văd dacă bălteşte cumva apa pe terenurile de la Nana. Vă asigur că o să pun pozele pe Facebook, când mă duc la Nana, să văd cum sunt grâul şi orzul pe care le-am semănat".

Întrebat dacă doreşte să scoată bani din acest teren, preşedintele a spus că ar dori să poată plăti, din producţie, măcar pentru o parte din ratele pe care le plăteşte fiica sa, Ioana, la credit, şi a menţionat că din veniturile sale de notar aceasta plăteşte o rată de 5.000 până la 6.000 de euro pe lună, fiind "suportabilă" pentru un notar.

"Ioana ar vrea să mai reducem plăţile pe care le face ea, din recoltă", a spus Traian Băsescu, arătând că speră să poată acoperi 15 până la 20% din rată, cu ceea ce va câştiga din producţia pe teren.

Creditul de la CEC a fost corect

Şeful statului a precizat că situaţia juridică a terenului nu îi creează nelinişte, deocamdată, pentru că raportul comisiei senatoriale a arătat că s-a luat corect creditul, iar în ce priveşte raportul comisiei de la Camera Deputaţilor, nu ştie dacă va mai fi transmis, pentru că a început ancheta penală.

"Ce vă pot spune cu certitudine este că Ioana nu a cumpărat de la cetăţeni pământul, ci l-a cumpărat şi a semnat cu proprietarul italian, de fapt a fost fiica proprietarului italian, care cumpărase cu câţiva ani în urmă acest teren. În mod categoric, a fost un cumpărător de bună credinţă", a mai spus şeful statului.

Preşedintele Traian Băsescu a ţinut să precizeze că, dacă în procesul de restituire sunt nereguli, şi instanţa va constata că s-au făcut împroprietăriri ilegale, tot instanţa va decide şi ce se întâmplă cu terenul, adică poate decide că terenul pe care l-a achiziţionat revine la stat.

Citește și: Probleme în cazul creditului familiei Băsescu la CEC Bank. Chirieac: "Ar trebui să aibă o apăsare, dar nu are"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel