De Ce Băsescu o azvârle pe Macovei. Cui pregătește terenul

Președintele Traian Băsescu "o azvârle" pe europarlamentara PDL Monica Macovei, așa cum a făcut și cu alți colaboratori odată apropiați, de care a încetat să mai aibă nevoie. Asta susține Radu Tudor

"După ce zeci de colaboratori apropiați lui Traian Băsescu au fost scuipați ca niște măsele stricate când n-a mai fost nevoie de ei, azi a venit rândul unui personaj sinistru: Monica Macovei", a scris Radu Tudor, pe blogul personal.

"Macovei i-a stimulat dorința lui Băsescu de a-și bagă adversarii politici la pușcărie"

Jurnalistul a continuat: "Fost procuror comunist, mandat în care a făcut ce va puteți imagina și singuri împreună cu Securitatea și Miliția, Macovei este cea care a influențat cel mai mult mentalitatea bolnavă a lui Traian Băsescu. Ea este cea care zi de zi, clipă de clipă, i-a stimulat dorința lui Băsescu de a-și bagă adversarii politici la pușcărie. Cu sau fără probe. Din motive lesne de înțeles, azi Macovei e azvârlită peste bord ca un pahar ciobit, care-l deranjează pe consumatorul suprem. Mulți au trecut prin faza asta".

EBa, pe primul loc. Macovei, pe făraș

Radu Tudor a opinat că "singura variantă plauzibilă pentru atacul Băsescu-Udrea la adresa Monicăi Macovei este locul 1 (singurul eligibil) pe lista de candidați la europarlamentare a viitoarei coaliții PDL-PiMP-ADA, care azi cumulează 17% în sondaje, din care 15% aparțin PDL. Băsescu și gașca lui doresc acest loc evident pentru Elena, fiica cea mică a împăratului nepotismului și traficului de influență. Deși băsistă, Macovei face blat cu PDL și s-a făcut că nu vede imensa corupție 2008-2012 pentru obținerea primului loc pe listele PDL. Iar Băsescu pare forțat să ia în calcul varianta dificilă a unei candidaturi independente în Republica Moldova pentru micuța beizadea".

Jurnalistul ajunge la concluzia: "Ce dureri de cap și complicații sunt în USL, dar ce război civil e în tabăra lui Băsescu…".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel