EXCLUSIV  De ce au întârziat marile proiecte în România. Adi Croitoru: Aceasta e una dintre probleme

Autostrada
Autostrada

Adi Croitoru, preşedintele Agenției Naționale pentru Arii Naturale Protejate a vorbit, în cadrul  evenimentului organizat de DC Media Group, " Upgrade România. Marile proiecte de investiții in 2019", despre rolul pe care îl are instituţia pe care o conduce în a sprijini marile proiecte de investiţii şi a face în aşa fel încât acestea să se realizeze rapid, fără piedici inventate şi, în acelaşi timp, cu atenţie sporită acordată mediului, naturii, ariilor protejate din România.

Adi Croitoru, a explicat că o bună parte din ţară reprezintă ariile protejate iar acest lucru face ca instituţia pe care o conduce să fie extrem de importantă atunci când vine vorba despre implementarea proiectelor de infrastructură. Adi Croitoru a explicat că trebuie ca toate instituţiile să colaboreze şi nu să se inventeze false probleme care să pună beţe în roate marilor proiecte de infrastructură cum a fost situaţia urşilor, a liliecilor sau a altor vieţuitoare care au fost invocate, în trecut, tocmai pentru ca unele investiţii să fie blocate.

"Rolul nostru e acela de a face dezvoltare durabila, având grijă de natură, pentru că, evident, noi suntem avocatul naturii dar şi pentru a dezvolta, pentru că ţara asta trebuie să se dezvolte. Am stat mult prea mult timp pe loc, inventând unii dintre noi – mai mult sau mai puţin români – diverse probleme.  Aceasta cred că e una dintre marile noastre probleme: că atunci când luăm România la pas să ne dăm seama că suntem români şi o facem pentru noi, cei de aici. (…) Vreau să asigur toate ministerele că suntem un partener corect, care ştie că trebuie să dezvolte România alături de dumneavoastră", a declarat Adi Croitoru.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel