De ce ar trebui executată Opoziția

O antireclamă e difuzată chiar de către firma producătoare de detergent: Cif face lucrurile să arate ca noi. Și dacă noi suntem obosiți, înainte de week-end, și nu arătăm prea bine?

 Vrei să afli care e diferența dintre televiziunea publică din Rusia și Televiziunea Română? Uite ce scrie Gândul: ”Televiziunea publică din Rusia a refuzat să difuzeze o parodie a modului în care dansează Medvedev”. Asta e! Televiziunea Rodicăi Băsescu-Culcer e mult mai curajoasă. Sunt absolut convinsă că TVR ar difuza parodia cu Medvedev, fără nicio teamă de cenzură.

 Ghandi cu barbă, adică tipul slab și tuciuriu care răspunde la numele de Lăzăroiu, a dat un interviu în Gândul. Bine c-a dat, de obicei Luzăroiu e cu luatul. Drept e că mare lucru nu a anunțat. Și-a făcut un pic de reclamă, zicând că poate trăi și cu 20, dar și cu 2 milioane de lei pe săptămână (gura păcătosului adevăr grăiește-cred că se gândea la lei noi, RON, capisci?); a spus că mediul politic a căpușat regiile ( o fi căpușat și regia lui Sergiu Nicolaescu?); i-a avertizat pe pensionari să nu aștepte minuni peste noapte (dar nici măcar să nu se roage să cadă guvernul, eventual cu avionul?)...Cea mai tare a fost faza cu  înscrierea într-un partid: "Am ezitat întotdeauna să mă înscriu într-un partid politic, să mă înregimentez politic. Acum aş face-o, dar aş face-o dacă nu ar fi vorba de PDL aşa cum este el acum, ci de o platformă mai largă de centru-dreapta. (...) Sunt interesat să mă implic în asemenea mişcare, în asemenea platformă (Mişcarea Populară - n.r.)”. Uite de ce a căzut națiunea în, să mă scuzați, cur. A aflat unde se va înscrie Lăzăroiu. De-acum, țara poate dormi liniștită. Sau, dacă o va întreba, printr-un sondaj plătit din bani publici, poate îi va spune că o doare acolo unde a căzut de înscrierile și mișcările lui Lăzăroiu. Tipul ăsta de declarații îmi aduce în minte un oxiur care se învârtoșează când elefantul cu paraziți trage un pârț. Își închipuie că el însuși rage ca un tigru.

 Evenimentul Zilei a ținut socoteala și a aflat că pe 15 septembrie s-au împlinit trei ani de când a căzut în cap banca Brothers, declanșând criza. Să vedem ce vor aniversa pe 6 decembrie, când românii comemorează doi ani de la marea țeapă din 2009.

 Și EvZ a luat urma lui Nea Nicu, așa că Roxana Roseti deapănă amintiri cu fostul cameraman al lui Ceaușescu, reciclând câteva zvonuri care i-au scăpat moșului de la OTV, Rogulski. Cică dictatorul avea o boală, misterioasă, pentru care acest cameraman se ducea în China, de unde îi aducea un medicament experimental extras din viermii de mătase (?!). De ce s-ar fi dus în China un operator tv și nu un medic, nu este clar. Și cum de nu-l păcăleau chinezii, dacă nu știa pentru ce boală e rețeta? Dacă îi dădeau pastile din viermi de mătase artificială, să iasă mai ieftin?

 Hotnews informează că ambasadorul SUA a anunțat presa că România ar vrea să cumpăre avioane F 16 noi, nu second hand. Sunt curioasă, a anunțat-o el mai întâi pe România, asta, să știe săraca, ce planuri are ea însăși, sau a aflat, fraiera, abia la conferința de presă?

 Libertatea ne arată diva care a slăbit 45 de kilograme, din primăvară până acum. E vorba despre Kirstie Alley, tipa din Uite cine vorbește. Îți dai seama că, la cum a slăbit și la ce bine arată, medicii i-au scos atâta piele cât să facă un geamantan și să-i rămână și de o poșetă,  e drept cu interior textil? Dacă diva din California și-a scos câte ceva, Ramona Gabor și-a băgat. Niște silicon. Bravo ei: în loc să cheltuie pe haine sau pe distracții, și-a renovat balcoanele. Vezi că Boc are dreptate? Până și pițipoancele dirijează încasările de la bugetul miliardarilor pentru investiții, nu pentru consum.

 Libi mai scrie că Bartolomeu Anania, plecat la ceruri acum șapte ani, încă trăiește. Am crezut că s-a repezit până în SUA, să-l convertească pe Elvis, dar nu, era o glumă: cei de la Mitropolia Clujului au uita să schimbe pagina de internet care îl dă încă în funcție. Ceea ce e și normal. Morile Domnului macină încet: până apeși copy, paste, până dai enter...fuge vremea ca nebuna.

 Jurnalul Național scrie că formațiunea lui Tokes, constituită pe bază de voturi falsificate, a devenit partid. Ăsta e singurul fals legat de Tokes? O nimica toată. Mai bine am afla cum a fost revoluția.

 Tristian Tâmpeanu ne explică, în România Liberă ”Cine subminează parteneriatul strategic cu America”. Una, alta, F 16, Tăriceanu, într-un cuvânt Opoziția. Bravo, i-ai demascat. Propun să fie judecați mai repede și mai dur decât Ceaușescu. Unde mai pui că subminarea economiei naționale e un fleac. Subminarea parteneriatului strategic, însă, e păcat capital, scrie și în Cele zece porunci primite de la Washington.

 Ana Tepșanu face o mică greșeală în Click!, atunci când publică niște țâte sub titlul ”La așa sâni râvnește orice femeie”. În realitate, trebuia să scrie ”la așa sâni râvnește orice bărbat”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel