De ce ar fi orbit Baba Vanga

De ce ar fi orbit Baba Vanga / Foto: Captură video
De ce ar fi orbit Baba Vanga / Foto: Captură video

Află în articol de ce a orbit Baba Vanga.

Vanghelia Pandeva Dimitrova, cunoscută drept Baba Vanga, a fost o prezicătoare oarbă bulgară, vindecătoare cu plante care și-a petrecut cea mai mare din viața sa în zona Rupite în munții Kozhuh, Bulgaria. Adepții ei au fost convinși că ea posedă abilități paranormale. Femeia a devenit cunoscută în toată lumea pentru abilitățile ei de a prezice viitorul, dar și pentru că ar fi reușit cu ușurință să găsească oameni dispăruți. După moartea sa, mai multe dintre prezicerile ei s-ar fi adeverit, spun unii.

VEZI ȘI: Baba Vanga, profeție despre Ucraina pentru anul 2023

Jocul de-a vindecarea

În copilărie, Vangelia a fost o fată obișnuită. Tatăl ei a fost recrutat în armata bulgară în timpul primului război mondial, iar mama ei a murit când Vanga era destul de tânără, ceea ce a făcut ca fata să depindă de vecini o perioadă lungă de timp. Vanga era inteligentă, cu ochi albaștri și cu părul blond. Înclinațiile ei au început să apară atunci când ea se juca de-a vindecarea, un joc pe care îl iubea. Ea prescria unele plante prietenilor săi care pretindeau că sunt bolnavi, scrie Wikipedia.

VEZI ȘI: Baba Vanga, profeții înspăimântătoare pentru 2023: Extratereștrii, explozie nucleară și arme biologice care vor ucide sute de mii de oameni

Cum a orbit Baba Vanga

În conformitate cu rapoartele istorice și cu afirmațiile făcute de susținătorii ei, se pare că Baba Vanga ar fi orbit din cauza unei furtuni de praf la vârsta de 12 ani.

Potrivit acestor relatări, Baba Vanga ar fi fost luată de vânt și ar fi fost purtată la o distanță de aproximativ 400 de metri înainte de a fi găsită într-o livadă de către familia ei. Se spune că această experiență a provocat o deteriorare a vederii sale, făcând-o să devină oarbă.

Este important de menționat că povestea orbirii Babei Vanga este încă înconjurată de mister și nu a fost verificată din surse credibile și independente. Prin urmare, este posibil ca aceasta să fie doar o legendă și nu trebuie tratată ca un fapt cert.

VEZI ȘI: Două dintre profețiile Babei Vanga pentru 2022 s-au adeverit! Vezi care sunt acestea

Baba Vanga a murit la vârsta de 85 de ani, în data de 11 august 1996, într-un spital din orașul bulgar Sofia. Cauza morții a fost un cancer la sân. După moartea ei, Baba Vanga a devenit o figură legendară în cultura populară bulgară și în întreaga lume, dar mulți sunt sceptici cu privire la așa-zisele ei abilități de a prezice viitorul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel