De Ce acceptă Dan Suciu un salariu de trei ori mai mic ca în privat, pentru a fi purtător de cuvânt al Guvernului?

Cel de-al 16-lea purtător de cuvânt al Guvernului, Dan Suciu, acceptă postul de la Palatul Victoria, pentru care încasează un salariu de trei ori mai mic față de cât primea la The Money Channel, doar pentru că noul job este privit ca o provocare personală.

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Suciu, a afirmat că la ora 08.00 este prezent la noul serviciu, pe care-l consideră o provocare, dar și o etapă ce-i va aduce beneficii în profesia de jurnalist.

Întrebat care a fost motivul pentru care a acceptat o astfel de provocare, vocea unui Guvern de criză, aflat în pragul alegerilor, a mărturisit că ”merită să lucrezi  cu personalități cum este premierul Ungureanu, dar și să ai de-a face cu oameni interesanți”.

Dan Suciu este convins că o astfel de experiență îl va ajuta în momentul în care se va întoarce la jurnalism, întrucât, atunci când privești lucrurile și din interior, nu numai din exterior, ai o viziune obiectivă a realității.

”Este o provocare personală, o chestiune care, indiscutabil, îţi îmbogăţeşte experinţa, mai ales dacă te întorci, la un moment dat, în presa scrisă. Este, clar, un avantaj după ce ai cunoscut lucrurile şi din interior”, a declarat Dan Suciu, care susține că, acceptând să devină purtătorul de cuvânt al unui Cabinet coordonat de un premier independent, parcuge o etapă care-l îmbogățește profesional.

”Eu sunt aici în postura de a comunica acţiunea guvernamentală, nu de a fi avocatul Guvernului. (...) Eu nu vreau să fiu un etern purtător de cuvânt. Este o experienţă care te-mbogăţeşte, doar o etapă”, a mai susținut Dan Suciu.

Recunoscând că salariul pe care-l primește momentan, este de trei ori mai mic decât ce primea în privat, Dan Suciu precizează că, ”pentru cel care a vorbit liber multă vreme la televizor şi nu avea constrângeri în termeni de expresie, faptul că trebuie să se limiteze la expresiile agreate şi să fie mai puţin plastic şi mai mult riguros” este cea mai grea muncă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel