De ce a refuzat Ciutacu să apeleze la Voiculescu: Cu asta cred că am spus tot

Scutaru Cristina / 26 iun 2018 / 17:51 Salveaza PDF Comentarii
Victor Ciutacu
Descriere foto: Victor Ciutacu

Victor Ciutacu a făcut o dezvăluire.

După cum știți, jurnalistul de la România TV face tot ce poate pentru a-l ajuta pe Sebastian, bolnav de cancer. La un moment dat, Florin Chilian, artistul care i-a fost alături în această luptă, l-a întrebat pe Victor Ciutacu dacă nu vrea să apeleze la Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sănătății.

Cum a explicat refuzul

”Știți toți povestea copilului bolnav de cancer pe care-l ajutăm să strângă banii (mulți) necesari tratamentului. La un moment dat, m-a întrebat Florin Chilian dacă nu cred că ar fi bine să apelăm la faimoasa fundație a nu mai puțin faimosului fost ministru al sănătății Vlad Voiculescu. I-am retezat-o scurt, cu motivația că noi nu ne facem partid, nu candidăm la nimic și nici nu trăim de pe urma binefacerilor (ba dimpotrivă). A înțeles rapid și-i mulțumesc.

Campania noastră, fără sprijinul vreunei agenții de publicitate sau de PR, dar pe baza relațiilor noastre personale și a știrilor generate, a avut o suficient de mare vizibilitate. De unde și rezultatele ei financiare, miraculoase zic unii care știu cât de scumpi au devenit banii în ultima vreme. Cu toată notorietatea demersului nostru și în ciuda preocupării declarate pentru salvarea/îngrijirea copiilor bolnavi de cancer, nici fostul ministru, nici ilustra lui consoartă Melania Medeleanu nu au manifestat nici cel mai mic semn de interes pentru subiect. Și cu asta cred că am spus tot...”, a spus Victor Ciutacu.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25