De ce a refuzat Ciutacu să apeleze la Voiculescu: Cu asta cred că am spus tot

Victor Ciutacu
Victor Ciutacu

Victor Ciutacu a făcut o dezvăluire.

După cum știți, jurnalistul de la România TV face tot ce poate pentru a-l ajuta pe Sebastian, bolnav de cancer. La un moment dat, Florin Chilian, artistul care i-a fost alături în această luptă, l-a întrebat pe Victor Ciutacu dacă nu vrea să apeleze la Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sănătății.

Cum a explicat refuzul

”Știți toți povestea copilului bolnav de cancer pe care-l ajutăm să strângă banii (mulți) necesari tratamentului. La un moment dat, m-a întrebat Florin Chilian dacă nu cred că ar fi bine să apelăm la faimoasa fundație a nu mai puțin faimosului fost ministru al sănătății Vlad Voiculescu. I-am retezat-o scurt, cu motivația că noi nu ne facem partid, nu candidăm la nimic și nici nu trăim de pe urma binefacerilor (ba dimpotrivă). A înțeles rapid și-i mulțumesc.

Campania noastră, fără sprijinul vreunei agenții de publicitate sau de PR, dar pe baza relațiilor noastre personale și a știrilor generate, a avut o suficient de mare vizibilitate. De unde și rezultatele ei financiare, miraculoase zic unii care știu cât de scumpi au devenit banii în ultima vreme. Cu toată notorietatea demersului nostru și în ciuda preocupării declarate pentru salvarea/îngrijirea copiilor bolnavi de cancer, nici fostul ministru, nici ilustra lui consoartă Melania Medeleanu nu au manifestat nici cel mai mic semn de interes pentru subiect. Și cu asta cred că am spus tot...”, a spus Victor Ciutacu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel