De ce ar fi recunoscut Cioloș abia acum legătura cu MISA. Diana Tache: Este atât de simplu!

Sursa foto: Facebook Maria Diana Tache
Sursa foto: Facebook Maria Diana Tache

Diana Tache a spus de ce crede că Dacian Cioloș ar fi vorbit abia acum de legătura sa cu MISA.

Întrebată de Oana Zamfir, în emisiunea Exces de Putere de la Antena 3, de ce ar fi recunoscut Cioloș abia acum legătura cu MISA, Diana Tache a spus: "Pentru că a văzut ce a păţit Florin Cîțu, care şi-a ascuns trecutul. Este atât de simplu!".

"Spuneţi că Dacian Cioloș se aştepta ca, după atâţia ani, să mai iasă şi cu el nişte imagini sau mărturii. Asta înseamnă că cineva le ţine pentru momentul oportun", a spus Oana Zamfir.

"Aveţi vreun dubiu din punctul ăsta de vedere? Totuşi, trăim într-o ţară în care probaţiunile astea nu vin din partea procurorilor, aşa cum am fi fost obişnuiţi potrivit legii, ci din partea celor care joacă în campaniile electorale. Iată că acum sunt campanii interne, adică acum este deja un next level. Nu mai vorbim despre campanii electorale şi alegerile generale, locale, ci vorbim despre alegeri interne. Controlul trebuie să meargă în profunzime, până la un punct", a spus Diana Tache.

În promo-ul emisiunii "40 de întrebări cu Denise Rifai", de la Kanal D, care se va difuza duminică seară, Dacian Cioloș ar fi recunoscut că a participat la o spirală MISA.

”De ce nu aţi jurat credinţă poporului român cu mâna pe Biblie?”, ”Sunteţi un politician ipocrit?”, ”L-aţi ajutat pe Traian Băsescu să-l trimită după gratii pe Dan Voiculescu?”, ”Este ieşirea de la guvernare colacul de salvare al URS PLUS?”, ”V-aţi opune suspendării preşedintelui Iohannis?”, ”Sunteţi omul Franţei în politica de la Bucureşti?”, ”Sunteţi un politician mai puternic decât Dan Barna?”, ”Aţi participat vreodată la spirale MISA?”,  acestea sunt doar câteva dintre întrebările la care politicianul va trebui să răspundă în ediţia de duminică a emisiunii.

Gregorian Bivolaru, liderul MISA, achitat în dosarul în care era acuzat de trafic de persoane

În 2020, Gregorian Bivolaru și ceilalți inculpați în dosarul MISA au fost achitați sau a încetat procesul împotriva lor pentru că faptele s-au prescris, potrivit CluJust. Tribunalul Cluj a pronunțat în luna ianuarie a anului menționat sentința în dosarl care se afla pe rol din 2007. De asemenea, s-a dispus ridicarea sechestrului de pe bunurile mobile și imobile ale inculpaților. Dosarul în care Gregorian Bivolaru era acuzat de trafic de persoane a fost rejudecat la Tribunalul Cluj, instanţă care în 2015 a dispus achitarea liderului MISA.

Vezi și: Gușă: De ce a câștigat Cioloș primul tur al alegerilor USR-PLUS: Cine sunt, de fapt, membrii care l-au adus pe primul loc

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel