De ce a plâns Simona Halep la Roland Garros

Simona Halep // Facebook Mihai Gâdea
Simona Halep // Facebook Mihai Gâdea

SIMONA HALEP. În finala de Roland Garros, Simona Halep a plâns minute în șir. Sportiva a explicat de ce a fost năpădită de lacrimi.

SIMONA HALEP. "Am plâns în primele minute de după meci, după care mi-a revenit zâmbetul pe buze. Aş fi vrut să profit de moment. Era prima mea finală de Grand Slam. Am făcut tot ce puteam, practicând un joc de nivel foarte înalt. Sunt mândră de aceste două săptămâni, care au fost incredibile. Nu voi uita niciodată acest meci. Atmosfera a fost extraordinară, mulţi fani români au venit la meci să mă încurajeze", a spus Halep, conform Realitatea.

VEZI ȘI: Pocora, ATAC DUR, după finala de la Roland Garros


SIMONA HALEP. Simona Halep a precizat că a încercat de la începutul meciului să fie relaxată şi să pună presiune pe parcursul jocului, dar Şarapova este foarte puternică psihic. "Îmi spuneam că este fantastic că am ajuns până aici. Am început bine. Tactica mea era bună. Am deschis bine unghiurile lovind mingea puternic. Însă Maria a făcut ceea ce ştie cel mai bine: să lovească mingea extrem de puternic. S-a şi mişcat bine. Am încercat să pun presiune, dar este foarte puternică mental, o mare campioană, experimentată, care a câştigat deja mai multe finale de Grand Slam. Va trebui să muncesc mai mult. Totuşi, pentru mine a fost un turneu extraordinar, la care am conştientizat faptul că pot juca la un nivel foarte înalt", a adăugat sportiva română.

CITEȘTE ȘI: Ce NU s-a văzut la TV. Gâdea DEZVĂLUIE ce s-a întâmplat la Roland Garros

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel