EXCLUSIV  De ce a murit asistenta medicală vaccinată cu doza de rapel Covid-19

De ce a murit asistenta medicală vaccinată cu doza de rapel Covid-19
De ce a murit asistenta medicală vaccinată cu doza de rapel Covid-19

O asistentă medicală, în vârstă de 55 de ani, a fost vaccinată la 21 ianuarie, cu doza de rapel, și a decedat la 28 ianuarie. Ministerul Sănătății a transmis că nu au existat reacții adverse nici după prima doză de vaccin, nici după rapel. Dar de ce a murit, de fapt?

În România, zilnic, mor, în medie, între 700 și 750 oameni, conform datelor oficiale. Într-un an, mor aproximativ 252.000 de români. De asemenea, se vaccinează cam 30.000-40.000 de români pe zi, așadar dacă vaccinezi într-un astfel de ritm, șansele ca, în ziua vaccinării, să moară cineva din cauze naturale sunt destul de mari.

Șansa de a câștiga la Loto 6 din 49 este de una la 13 milioane. Comparativ, dacă ai 700 decese pe zi în România, șansele sunt mult mai ridicate să moară cineva din cauze naturale, în ziua vaccinării, decât să câștigi la Loto, mai ales că, în etapa a doua, se vaccinează vârstnicii de peste 65 ani, populație în rândul căreia rata deceselor este mult mai mare decât în rândul populației generale.

Așadar, la o săptămână după vaccinare, statistica ne învață că se poate întâmpla orice. Adică poți muri fie din cauze naturale, fie lovit de mașină, fie din orice alt motiv, dar fără a avea legătură cu vaccinul Covid-19. Este normal să moară oameni ”după vaccin”. Vaccinul nu ne face nemuritori. Nu e ca și când vaccinul Covid-19 - sau orice alt vaccin - va opri o mașină să intre în noi sau va opri să murim de cauza naturale. Statistica ne va arăta că vor mai fi decese la o săptămână ”după vaccin”, nu ”din cauza vaccinului” pentru că numărul deceselor zilnice în România - cele 700 - 750 - nu pot fi oprite de nimic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel