EXCLUSIV  De ce a lipsit Diana Tache de la Miercurea Neagră

Diana Tache  Foto: Crișan Andreescu
Diana Tache Foto: Crișan Andreescu

Jurnalista Diana Tache nu a fost prezentă la ediţia din 4 august a emisiunii "Miercurea Neagră". Iată de ce. 

Explicaţia lipsei sale a fost oferită de analistul Bogdan Chirieac, moderatorul emisiunii care se difuzează atât pe DC NEWS TV, cât şi la Radio Gold FM. 

"Doamna antrenor de generali antrenează nişte generali şi, deoarece îi pune la culcat, sărit peste sârma ghimpată, târâş pe jos, şi alte astfel de lucruri, nu cred că va ajunge nici măcar telefonic. Lor le taie telefoanele când sunt în misiune. Deci dna Diana Tache va fi doar mental alături de noi", a spus Bogdan Chirieac la începutul emisiunii Miercurea Neagră. 

VEZI MAI MULTE ÎN VIDEO: 

Mugur Ciuvică, ironic din startul emisiunii 

Mugur Ciuvică a reacționat în mod ironic după ce Klaus Iohannis a susținut o conferință de presă la Parcul Natural Comana. Președintele a vorbit despre mai multe subiecte de interes, prezentând situația din țară într-o lumină pozitivă. "Cred că totuși este Miercurea Albă pentru că apărut domnul Iohannis și a zis că totul e bine", a reacționat Mugur Ciuvică în cadrul emisiunii "Miercurea Neagră" de la DC NEWS.

"Astăzi în mod special cred că totuși este Miercurea Albă pentru că apărut domnul Iohannis și a zis că totul e bine. Mici chestii de rezolvat, de ajustat, dar e foarte bine. A zis că e ok, în general totul e ok. A zis că nu sunt probleme, că nu intervine statul paralel în lupta PNL. Că s-ar fi sesizat el dacă s-ar fi întâmplat asta. A zis însă un lucru. A zis cu PNRR-ul ăsta și din ce a zis înțeleg că este mai rău decât bănuiți dumneavoastră că este. Cam așa a zis domnul Iohannis: "Sigur că nu se va aproba tot PNRR-ul". Nici nu se așteptau să fie aprobat tot PNRR-ul. Vor mai fi scoase niște proiecte, dar e clar că chestia este groasă rău dacă a menționat-o el, fără să fi fost special întrebat despre asta. A zis că problema va fi că ce se aprobă până la urmă, că ideea este că PNRR-ul a fost trimis acolo cu o grămadă de proiecte. Ei vor da afară unele din ele, zicea domnul Iohannis. Eu presupun că vor da multe afară pentru că sunt proaste, dar vor păstra ceva.", a declarat Mugur Ciuvică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel