De ce a fost dată afară din TVR Gianina Corondan

gianina
gianina

Gianina Corondan, fosta vedetă a televiziunii publice, explică, într-un interviu pentru paginademedia.ro, care a fost motivul care a dus la concedierea acesteia.

Gianina Corondan a explicat faptul că nu s-a prezentat la concurs, ştiind că acest gest o va ”arunca” pe lista de disponiblizaţi. ”Mă aflu pe lista de disponibilizaţi nu pentru că nu am trecut testele, ci pentru ca eu nu m-am prezentat la selecţie, în cunoştintă de cauză. Regulamentul spunea că cei care nu se vor prezenta vor fi incluşi în mod automat pe lista celor disponibilizaţi. Mi-am asumat alegerea, deşi cunosteam consecintele. Şi nu am fost singura”, a mărturisit ea.

 Vedeta a explicat că a refuzat să participe la concurs deoarece procesul de selecţie din TVR i se pare învechit. În plus, ea susţine că, la nivel profesional a crescut o dată cu evoluţia tehnologică a societăţii, în schimb postul la care lucra nu a reuşit să ţină pasul cu noile tendinţe în televiziune.

 ”Nicăieri în Europa selectarea de personal nu s-a făcut de o manieră aşa de primitivă, ca abordare şi credibilitate. Concursul nu a filtrat nici pe departe creativitatea, talentul, priceperea şi capacitatea de comunicare cu publicul - esenţiale pentru un profesionist de televiziune. Să vă dau un exemplu de întrebare din testul grilă, menit să selecteze profesioniştii din corpul editorial: "În ce an a fost înfiinţată televiziunea naţională? Oare asta trebuie să ştie un realizator de emisiuni, în relaţia lui cu telespectatorii, pentru a rămâne în TVR?”, a spus Gianina.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel