De ce a fost dat afară Horia Ivanovici de la Digi Sport

Horia Ivanovici, realizatorul emisiunii FANATIK, difuzată de postul Digi Sport, dezvăluie motivul pentru care i-a fost reziliat contractul unilateral de către postul TV. Acesta spune că a fost concediat peste noapte de trustul RCS-RDS ca urmare a unei adrese pe care televiziunea a primit-o din parte Federaţiei Române de Fotbal.

Motivul principal invocat de RCS-RDS a constat în criticile dure pe care moderatorul le-a făcut în mod repetat de-a lungul timpului împotriva lui Mircea Sandu şi Victor Piţurcă.

O altă cauză invocată de RCS-RDS este că FRF a retras acreditările Digi Sport 1 la toate conferinţele şi acţiunile echipei naţionale, aducându-se astfel prejudicii postului. Emisiunea Fanatik Show era liderul de audienţă al talk-show-urilor de pe Digi Sport şi programul de sport cel mai popular din România, conform lui Horia Ivanovici.

Din document reiese că despărţirea de Ivanovici a venit, în primul rînd, din cauza presiunilor lui Mircea Sandu şi Victor Piţurcă. Totodată, lui Horia Ivanovici i s-au mai reproşat, ca şi motive secundare, publicitatea pe care a făcut-o revistei Fanatik şi site-ului www.fanatik.ro în cadrul emisiunii de pe Digi Sport 1, dar şi discuţiile despre insolvenţa cluburilor de fotbal, subiect considerat de “ordin politic” de către reprezentanţii RCS-RDS, scrie realitatea.net.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel