De 1 Mai, pe plajele Corbu și Vadu, acces doar cu tichete. Vezi amenzile

De 1 Mai, plajele sălbatice de pe litoral vor fi păzite cu strictețe,  în acest sens fiind  impuse reguli stricte. Contravenienții nu vor fi iertați, declară Grigore Baboianu, guvernator ARBDD.

Cei care vor să evite aglomeraţia din weekend din Mamaia sau Vama Veche şi vor merge la Corbu sau Vadu trebuie să fie atenţi să nu facă mizerie sau să parcheze în locuri nepermise. Inspectorii Rezervaţiei Naturale vor fi cu ochii pe ei la fiecare pas, relatează digi24.ro.

Inspectorii Rezervaţiei Biosfera „Delta Dunării" vor face controale pe cele două plaje pentru a se asigura că turiştii se comportă civilizat.

„Încercăm să evităm orice abuz, încălcări de... distrugeri de vegetaţie", spune Grigore Baboianu, guvernator ARBDD.

Inspectorii vor să vadă dacă oamenii intră cu maşinile sau cu rulotele pe nisip, dacă vor campa pe plaje şi dacă vor arunca gunoaiele aiurea.

[citeste si]

Pe lângă asta, inspectorii vor să mai vadă dacă turiştii îşi cumpără tichete înainte de a intra în rezervaţie. Biletele costă între cinci lei pentru o singură zi şi 30 de lei pentru un an.

Amenzile sunt de 100 de lei dacă turiştii nu au permis de intrare în rezervaţie. Dacă intră cu maşina pe nisip sunt sancţionaţi cu 700 de lei, iar dacă îşi vor pune cortul pe plajă, plătesc 200 de lei.

De 1 Mai, pe plajele Corbu și Vadu, acces doar cu tichete. Vezi amenzile

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel