De 1 aprilie, Dan Diaconescu anunță senzaționalul: Candidează la Primăria Craiovei

Decizie surprinzătoare a lui Dan Diaconescu. Fondatorul Partidului Poporului - Dan Diaconescu și patronul al postului OTV și-a anunţat candidatura pentru fotoliul de primar al Craiovei, funcție deținută în prezent de Antonie Solomon. Anunțul patronului OTV făcut de 1 aprilie poate fi totuși o păcăleală.

După ce a stat de vorbă cu oltenii din mai multe localități,  Dan Diaconescu a făcut anunțul ”senzațional” la Craiova, că va candida pentru fotoliul de primar al municipiului Craiova.

Dan Diaconescu a declarat că oltenii au fost cei care i-au cerut să le fie primar pentru următorii patru ani și că intenționează să demareze campania cât mai curând.

„Vă declar că am domiciliul în Craiova şi voi candida pentru funcţia de primar“, le-a transmis Dan Diaconescu oltenilor. Despre mutația lui Diaconescu la Craiova nu prea se știe când a făcut-o, acesta fiind de ani buni domiciliat în Capitală.

Totuși, sâmbătă, Dan Diaconescu declara că nu va participa la alegeri la nicio primărie, pentru că nu dorește să mintă populația, deoarece țelul său este de a candida la președinție sau țintește postul de premier. În concluzie, anunțul patronului OTV nu poate fi decât o păcăleală de 1 aprilie.

De asemenea, zilele aceste, pe Internet a circulat și zvonul precum Lia Olguța Vasilescu, candidul USL pentru primăria Craiovei ar fi renunțat, lucru de altfel negat de senatorul PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel