DCNews te premiază. Câștigătorul concursului ”Pune întrebarea la referendum”

Concurs
Concurs

În perioada 25 martie-26 aprilie, cititorii DCNews au postat întrebări pentru referendumul lui Klaus Iohannis pe teme de Justiție. Premiul este un voucher în valoare de 500 de lei pentru produse eMag.

Concursul ”Pune întrebarea la referendum”, organizat de DCNews în perioada 25 martie-26 aprilie a avut peste 260 de participanți. Cititorii site-ului au postat variantele de întrebare pe care ar fi dorit-o pe buletinul de la referendumul anunțat de Klaus Iohannis în data de 26 mai, odată cu alegerile europarlementare.

Pentru a te înscrie în concurs trebuia să postezi pe platforma DCNews întrebarea care ar fi putut fi pusă de președintele Klaus Iohannis la referendum. Pentru înscrierea în concurs este necesară adresa de e-mail (datele cu caracter personal sunt folosite DOAR în scopul desemnării câștigătorilor - la finalizarea concursului datele vor fi permanent distruse). Premiul pus în joc este un voucher eMag în valoare de 500 lei.

Desemnarea câștigătorului s-a efectuat în data de 30.04.2019 ora 16:00. Criteriul de alegere al câștigătorului a fost: prima persoana care ghicește corect întrebarea pusă de președintele Klaus Iohannis.

Câştigător este răspunsul cu numărul 234, cu următoarele variante de întrebări: 1. Sunteti de acord ca sa nu se amnistieze si/sau gratieze faptele de coruptie? 2. Sunteti de acord ca guvernul sa nu mai poata da OUG si orice act legislativ emis de guvern sau parlament sa poata fi contestat de oricine la CCR?

Câştigătorul va fi contactat pentru a intra în posesia premiului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel