David Letterman REVINE. Barack Obama, primul invitat

Veteranul jurnalist David Letterman revine în industrie din 12 ianuarie cu o emisiune nouă, produsă și difuzată pe Netflix. 

David Letterman a fost prezentatorul unor talk-show-uri nocturne extrem de populare. Primul invitat în noua emisiune va fi fostul preşedinte american Barack Obama. 

Noul talk-show, intitulat ”My Next Guest Needs No Introduction with David Letterman”, reprezintă o serie de şase emisiuni, care vor conţine interviuri şi cu alte personalităţi: actorul George Clooney, rapperul Jay-Z, prezentatorul de radio Howard Stern, actriţa de comedie Tina Fey şi activista pakistaneză şi laureată a premiului Nobel pentru pace Malala Yousafzai.

Interviul luat de David Letterman lui Barack Obama marchează prima apariţie a fostului preşedinte american într-un talk-show după ce a părăsit Casa Albă în ianuarie 2017.

[citeste si]

David Letterman, în vârstă de 70 de ani, a renunţat la rolul de prezentator al emisiunii "The Late Show" în mai 2015, spunând în acel moment că dorea să petreacă mai mult timp alături de familie, după o carieră de peste 30 de ani în industria emisiunilor de televiziune difuzate în segmentul nocturn.

Revenirea lui în televiziune prin intermediul unui talk-show produs de Netflix a fost anunţată în august 2017. Cu acea ocazie, renumitul prezentator TV a spus că papa Francisc şi preşedintele Donald Trump reprezintă principalele sale alegeri în ceea ce priveşte personalităţile pe care ar dori să le invite în emisiunea sa. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel