Date COVID "măsluite" înainte de alegeri. Guran anunță mutarea PNL după ieșirea lui Voiculescu: Mesaj ferm pentru USR

Sursa foto: gov.ro
Sursa foto: gov.ro

Virgil Guran îi cere lui Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății, să prezinte probe, după ce a afirmat că datele privind pandemia, de dinainte de alegeri, au fost măsluite.

"Domnul Voiculescu, dacă are vreo probă în acest sens, trebuie să iasă să prezinte aceste lucruri. Aşa, numai că ne apucăm să scriem pe Facebook şi agităm toată societatea, nu cred că este bine. După părerea mea, domnul Voiculescu nu are nimic fondat şi nu cred că era cazul să iasă cu asemenea lucruri. Problema ar trebui tranşată în coaliţie.

După părerea mea, va exista o maturizare la un moment dat şi în acest sens, cu tot respectul pentru colegii de la USR, în coaliţie, vom cere să existe un calm necesar şi să ne axăm pe ceea ce trebuie să facem în momentul de faţă, nu să ieşim cu discuţii care creează doar ştiri bombă.

Nu este vorba de un ultimatum! Acum, dacă tot a afirmat ceva, să demonstreze, dacă este cazul să se facă lumină în ceea ce povesteşte. Vlad Voiculescu şi ceilalţi care, uneori, încep să vorbească despre partenerii lor va trebui să înţeleagă că sunt la guvernare cu noi şi avem responsabilităţi împreună, nu mai este chestie de imagine. Campania a trecut. În momentul de faţă, suntem în coaliţie", a spus Virgil Guran, în emisiunea Decisiv, prezentată de Cătălina Porumbel, la Antena 3.

Vezi și: Cifre măsluite Covid-19. Guvernul Facebook: Voiculescu, SCANDAL cu Violeta Alexandru în online

Florin Roman, despre Voiculescu: Este momentul ca premierul să-l trimită să își vadă de rețelele de socializare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel