Urmărește emisiunea live


Data la care IKEA plănuiește să se redeschidă

Ikea ar plănui redeschiderea magazinelor sale din Marea Britanie în mai puțin de două săptămâni, după ce au fost nevoite să se închidă din cauza măsurilor de restricție.

Ikea ar plănui redeschiderea magazinelor sale din Marea Britanie în mai puțin de două săptămâni, după ce au fost nevoite să se închidă din cauza măsurilor de restricție, conform The Sun. Compania suedeză și-a închis porțile pe 20 martie, în Marea Britanie, cu o zi înainte ca țara să intre în carantină și în aceeași zi în care a luat aceeași măsură și în România.

Să fie zi cu noroc 18 mai?

Astfel, magazinele gigantului care vinde mobilier ar vrea să se redeschidă pe 18 mai, spune Daily Mail, chiar dacă compania nu a confirmat încă data. Însă, fiindcă mobila nu intră în categoria cumpărăturilor „esențiale", Ikea nu se poate deschide încă, cât măsurile de restricție sunt implementate.

„Obiectivul este să deschidem pe 18 mai, chiar dacă avem emoții despre managementul acestei situații", a spus o sursă din companie pentru Daily Mail. „Igiena este cea mai importantă și trebuie să fim 100% siguri că putem să curățăm sistematic magazinele, toată ziua".

Clienții au putut continua achizițiile în online

Chiar dacă magazinele companiei suedeze au fost închise pe 20 martie și în Marea Britanie, dar și în România, clienții au putut cumpăra produse online sau prin aplicația Ikea.

„Abia așteptăm să primim clienții înapoi în magazine și vom face acest lucru doar când ni se permite, în conformitate cu guvernul. Ca o companie responsabilă, plănuim intens și adoptăm măsuri de siguranță și mai avansate, așa că atunci când redeschidem, clienții și angajații se vor simți în siguranță și confortabil în magazinele noastre", a explicat un purtător de cuvânt britanic al companiei. „Sănătatea și siguranța clienților, angajaților și furnizorilor rămâne prioritatea cea mai de sus".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel