Dat dispărut de sâmbătă, un copil de la un centru de plasament din Timişoara a căzut de pe acoperişul unităţii

ambulanta
ambulanta

Un copil de 10 ani de la un centru de plasament din Timişoara a suferit răni grave la cap, duminică dimineaţă, după ce a căzut de pe acoperişul unităţii.

Potrivit poliţiştilor, personalul centrului de plasament a anunţat, sâmbătă seara, dispariţia a doi fraţi de 10 şi 11 ani. Cei doi au fost văzuţi de un paznic, duminică dimineaţă, pe acoperişul centrului de plasament, iar când au vrut să coboare băiatul de 10 ani a alunecat şi a căzut de la aproximativ nouă metri.

Copilul de zece ani şi fratele său, fuseseră vizitaţi, cu o zi în urmă, de către mama lor, a declarat Smaranda Marcu, purtătorul de cuvânt al Direcţiei pentru Protecţia Copilului Timiş.

Smaranda Marcu a declarat că băiatul de zece ani se afla în centrul de plasament împreună cu fratele său din luna iunie şi erau în proces de reintegrare familială.

"Aseară (sâmbătă seară - n.r.), au fost vizitaţi de mamă şi după asemenea vizite, de obicei, copiii devin mai emotivi", a declarat Smaranda Marcu.

Purtătorul de cuvânt al Protecţiei Copilului Timiş a mai precizat că, sâmbătă seară, copiii din centru au avut o petrecere de Halloween, în timpul căreia a dispărut un telefon mobil, însă ea nu crede că cei doi fraţi s-au urcat pe acoperiş din cauza acestui incident.

"Îi cunosc personal pe educatorii din acest centru şi sunt foarte blânzi cu copiii", a adăugat Marcu.

Potrivit aceleiaşi surse, copilul care a căzut de pe acoperiş are fractură de maxilar, capul spart şi mai multe contuzii, însă starea lui este stabilă, în prezent el fiind internat la Spitalul de Copii "Luis Ţurcanu" din Timişoara.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel