Darren Cahill, mărturisiri despre Halep: A plâns nopți întregi

Darren Cahill a dezvăluit momente extrem de dificile prin care a trecut Simona Halep după ce pierdut finala de la Roland Garros.

Cahill a spus despre sportiva din Constanța că are o tărie interioară remarcabilă.

"A plâns nopți întregi timp de câteva luni, având în cap faptul că a fost atât de aproape și a jucat atât de bine, pentru ca apoi să scape trofeul printre degete.

Însă o felicit pentru că, dupa toate loviturile încasate în stomac, a fost capabilă să revină, să câștige și să facă ceea ce face. Asta arată o tărie interioară remarcabilă", a spus Darren Cahill, într-un interviu acordat New York Times.

[citeste si] 

În altă ordine de idei, amintim că Simona Halep s-a retras de la turneul WTA de la Sankt Petersburg, programat săptămâna viitoare. Organizatorii au anunțat că românca a fost înlocuită de pe tabloul principal al turneului de categorie Premier din Rusia de germanca Mona Barthel, locul 53 în clasamentul WTA.

De asemenea, amintim că antrenorul Serenei Williams a vorbit despre finala de la Australian Open dintre Simona Halep și Caroline Wozniacki. "Avem finala perfectă. Primele două clasate luptă pentru primul lor titlu de Grand Slam. Ambele au salvat mingi de meci. Va fi o bătălie a nervilor", spusese Mouratoglou. Mai multe, AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel