Simona Halep - Australian Open. Antrenorul Serenei Williams prefațează marea finală

Antrenorul Serenei Williams, Patrick Mourotoglou, a vorbit despre finala de la Australian Open dintre Simona Halep și Caroline Wozniacki.

Cu privire la finala Australian Open, spune că este perfectă.

"Avem finala perfectă. Primele două clasate luptă pentru primul lor titlu de Grand Slam. Ambele au salvat mingi de meci. Va fi o bătălie a nervilor. Wozniacki încearcă să își valorifice serviciul, cum a făcut în partidele precedente. Probabil că o va ajuta să rămână în schimburile lungi de mingi. Va încerca să o atace pe simona în punctele ei slabe.

Simona e mai agresivă, mai ales pe forehand. Ea a ținut lunia de tușă minunat, de la acel tur 3 cu Davis. S-a plasat din ce în ce mai aproape de linia de fund. Simona arată o agresivitate extraordinară. Ea va dori să o fixeze pe Wozniacki pe centrul terenului. Meciul riscă să fie un nou roller-coaster pentru Simona", a spus Mouratoglou, pentru Eurosport.

[citeste si] 

În altă ordine de idei, amintim că Simona Halep s-a retras de la turneul WTA de la Sankt Petersburg, programat săptămâna viitoare. Organizatorii au anunțat că românca a fost înlocuită de pe tabloul principal al turneului de categorie Premier din Rusia de germanca Mona Barthel, locul 53 în clasamentul WTA.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel