Danileț: "Suntem datori să nu uităm ce s-a întâmplat vara trecută"

Cristi Danileț
Cristi Danileț

Judecătorul Cristi Vasilică Danileț scrie pe pagina de socializare că românii au datoria de a nu uita ce s-a întâmplat vara trecută. Din perspectiva lui Danileț, românii nu trebuie să uite "un asalt politic inacceptabil asupra instituțiilor de drept din România". 

Judecătorul Danileț ține să reîmprospăteze memoria românilor cărora se adresează și scrie că totul, adică asaltul, "a început cu ÎCCJ care dădea soluția definitivă în cazul 'Trofeului Calității'". El scrie că "a continuat cu PICCJ ce a demarat o ancheta complexă în cazul fraudelor la referendum și cu DNA care în dosarul referendumului a început cercetarea unor demnitari posibil implicați".

Vocea unor mândri membri

A urmat CCR, "care a sancționat puterile politice pentru acte neconstituționale". Asaltul politic inacceptabil asupra instituțiilor enumerate a culminat cu "atacurile asupra CSM care prin vocea unor membri - printre care, cu mândrie o spun, m-am numărat - a îndrăznit sa sancționeze public acțiunile și intentiile unor politicieni de a intimida și chiar controla justiția".

Judecătorul Danileț conchide triumfal: "Aceste lucruri nu se mai pot repeta. Nu mai e voie să se repete".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel