Danileț se ia de Băsescu: "Îmi pare ceva așa, ca la teatru"

Judecătorul Cristi Vasilică Danileț l-a criticat pe Traian Băsescu, în văzul tuturor. Motivul care a stat la baza criticilor este că președintele s-a limitat la "a lua notă" de "atacurile" prim-ministrului Victor Ponta la adresa Justiției și nu a aplicat o măsură mai gravă. 

Cristi Danileț, printr-un mesaj pe rețeaua de Facebook, își exprimă dezacordul față de un comunicat al Administrației Prezidențiale.

Marți, 7 ianuarie 2014, pe site-ul Administrației Prezidențiale a fost publicat un comunicat de presă în care se arăta că Traian Băsescu a luat notă, cu profundă îngrijorare, de atacurile premierului la adresa Justiției, pe care le-ar fi făcut prin declarațiile de după condamnare lui Adrian Năstase.

După puțin timp de la postarea comunicatului, judecătorul Cristi Vasilică Danileț a scris pe pagina de socializare: "Deseori unele entități, de regulă ONG-uri "iau act cu îngrijorare" de ceva (îmi amintesc că fostul șef CSM "a luat act cu profundă durere" de decesul lui PF Teoctist). Acum văd că o autoritatea publică "ia nota cu profundă îngrijorare" de ceva atacuri. Ce înseamnă să iei act/notă?", scrie Lumea Justiției.

Judecătorul Danileț a distribuit comunicatul Administrației Prezidențiale și a postat și mai multe comentarii: "A luat act/notă mie îmi pare ceva așa, ca la teatru. Te uiți și tu ce fac alții"; "Dar ce, nu poți începe simplu: Față de declarațiile lui cutărache, înțelegem să reacționăm în sensul că...?!".

După câteva ore de la publicarea mesajului, acesta a fost șters. Vezi aici toate comentariile.

Captură foto: Luju.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel