EXCLUSIV  Daniela Simulescu, veste extraordinară pentru o zodie. "E o săptămână NEMAIPOMENITĂ dacă aveţi o pasiune şi vreţi să investiţi în ea"

Veste SURPRIZĂ pentru această ZODIE. Viața ei se schimbă radical. FOTO Pixabay
Veste SURPRIZĂ pentru această ZODIE. Viața ei se schimbă radical. FOTO Pixabay

Astrologul Daniela Simulescu a prezentat horoscopul pentru săptămâna următoare.

Astrologul DC News Daniela Simulescu a vorbit despre provocările pe care le vor întâmpina cei din zodia Berbec, dar şi cei cu ascendent în această zodie, în următoarea săptămână:

„Dat fiind faptul că Marte face foarte multe aspecte, conjuncția cu Uranus, careul cu Jupiter, atrage atenția la zona financiară. Dacă vreți să păstrați banii, să învățați să îi economisiți, e nemaipomenit. Vă puteți deschide un cont de economii, puteți alege să nu mai cheltuiți aiurea, sau puteți cheltui ca să vă dați seama că puteți greși pe undeva. Nu e o săptămână în care să vă faceți datorii.

Totodată, dacă aveți un plan pe acest an și aveți niște bani, vă dați seama că acești bani nu mai pot fi cheltuiți cum au fost anul trecut, chiar dacă vă doriți. Trebuie să renunțăm la niște lucruri ca să putem merge mai departe, avansa“, a punctat Daniela Simulescu.

„Săptămâna aceasta, să vă luați timp înainte de a lua o decizie referitoare la zona financiară și e vorba de banii voștri, de banii făcuți din salariu și de datoriile pe care vreți să vi le faceți, dar și de banii pe care vreți să îi investiți. Pe de altă parte, dacă aveți o pasiune și vreți să începeți să o monetizați, e o săptămână nemaipomenită pentru asta. Profesional, lăsați lucrurile să meargă de la sine, nu vă grăbiți, nu vă zoriți“, a precizat conchis Daniela Simulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel