EXCLUSIV  Daniela Simulescu, astrogramă pentru Klaus Iohannis chiar de ziua sa. Ce NU a știut nimeni până ACUM

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Președintele Klaus Iohannis își sărbătorește ziua de naștere pe 13 iunie. Cu această ocazie, Daniela Simulescu i-a făcut portretul astrologic.  

Klaus Iohannis s-a născut pe 13 iunie 1959, la Sibiu. Astrologul DCNews, Daniela Simulescu, a realizat portretul său astrologic.

„De departe, cel mai semnificativ aspect al astrogramei lui Klaus Iohannis este opoziția dintre Mercur (planeta comunicării și a gândirii) și Saturn (planeta concretului și a disciplinei). Această opoziție este excelentă pentru oamenii cărora le plac științele fixe, care iubesc structura și procedurile, dar și pentru cei care au de luat decizii ce pot impacta oameni. De ce? Pentru că cere timp de reflecție, cercetare și întoarcere pe toate părțile a unei situații”, a spus Daniela Simulescu.

Astrologul DCNews a amintit câteva personalități cu același aspect. Iată ce a spus Daniela Simulescu: „Keanu Reeves (introvertit), Marlon Brando (cunoscut pentru interpretarea metodică), David Lynch (a căutat excelența în orice a făcut), dar și Barack Obama. În cazul ultimului, opoziția nu este perfectă, însă și fostul președintele SUA era renumit pentru modul obiectiv în care lua orice decizie".

Emisiunea integrală cu portretul astrologic va fi difuzată sâmbătă, 13 iunie, la ora 9.00, pe dcnews.ro, pagina de Facebook DCNews, dar și pe DC News TV. 

Rămâneți cu noi!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel