Urmărește emisiunea live


Daniela Simulescu: Așa arată astrograma unei femei care a schimbat lumea

Horoscop, joi, 25 noiembrie 2021. Sursă foto: Pixabay
Horoscop, joi, 25 noiembrie 2021. Sursă foto: Pixabay

Daniela Simulescu, astrolog, a spus cum arată astrograma unei femei care a schimbat lumea în mod pozitiv.

„În urma unui studiu a aproape 200 de astrograme ale cazurilor prezentate în cartea "Povești de seară pentru fete rebele", am descoperit că "astrogramă ideală" a unei femei care a schimbat lumea într-un mod pozitiv arată astfel: Soare în Pești, Luna în Fecioară, Mercur în Pești, Venus în Berbec și Marte în Fecioară”, a transmis astrologul Daniela Simulescu în mediul online.

Jupiter în Săgetător

În altă ordine de idei, Jupiter a intrat în Săgetător până la începutul lunii decembrie 2019. Astrologul a explicat ce presupune acest lucru. „Jupiter, astrul considerat Marele Benefic, tocmai ce a a intrat în Săgetător, semnul unde se simte cel mai bine, unde va sta până la începutul lunii decembrie 2019. Jupiter este cel care oferă oportunități și expansiune, iar Săgetătorul este semnul optimismului, adevărului, călătoriilor, studiului, credinței, justiției, dreptății, sportului, idealurilor, evenimentelor. Deci toate aceste aspecte vor fi ca niște boabe de grâu care vor deveni pufarine. Cu cât vom fi mai încrezători, cu atât ne va merge mai bine", a transmis, joi, Daniela Simulescu.

Poate vă mai amintiți prin ce ați trecut atunci...

"Cui pe cui se scoate va deveni în 2019 Păcăleală pe păcăleală se scoate. Jupiter, în drumul său, va face un careu (tensiune) cu Neptun (planeta iluziilor) și de aici unele alegeri cu exces de zel care să nu fie așa cum ne imaginam. Din fericire, Saturn va face sextil cu Neptun și îi va mai lua din intensitate. Deci păcăleala va fi una de cote mai mici. Dar câteodată, ca să facem o schimbare spre evouția noastră, trebuie să ne ia ceva ochii, nu-i așa? Fie un nou job, fie o nouă relație, fie o plecare din țară, o nouă religie sau o școală.

Jupiter a mai fost în Săgetător în perioada 24 noiembrie 2006-18 decembrie 2007. Poate vă mai amintiți prin ce ați trecut atunci. Nu înseamnă că veți trece prin aceleași evenimente, ci pur și simplu zonele impactate atunci vor fi atinse și la anul", punctează astrologul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel