EXCLUSIV  Daniela Șerban, președinte ARIR, interviul zilei la DC News / video

Sursă foto: DC News
Sursă foto: DC News

Daniela Șerban, președinte al Asociației Române pentru Relația cu Investitorii (ARIR), vine la DC News, DC News TV și DC Business.

Emisiunea în care este invitată va fi difuzată vineri, 27 ianuarie 2023, ora 14.00 atât pe Facebook, cât și pe Youtube. Stați cu noi!

ARIR a fost fondată în 2018 de companii listate, cu potențial de listare, administratori de fonduri și profesioniști în IR. Membrii fondatori ai ARIR sunt: Bursa de Valori București, ALRO, Franklin Templeton Management – Suc. București, Electromagnetica, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, TeraPlast, Transelectrica, Daniela Șerban, Cosmin Răduță și Tony Romani. Comunitatea s-a triplat în primii 3 ani de la înfiinţare atrăgând în 2022 aproape 40 de membri, majoritatea companii listate la bursă.

Companiile listate sau care au planuri de listare sunt în centrul preocupărilor noastre, dar, în același timp, comunicăm cu investitorii instituţionali şi individuali, le oferim un instrument util în activitatea lor – indicatorul VEKTOR, care evaluează comunicarea companiilor cu investitorii, publicat pe website-ul Bursei de Valori Bucureşti şi ARIR.

Alcătuim un ecosistem care – alături de vocile oficialilor, ale reprezentanților mediului de afaceri şi academic, ONG-uri și alte organizații – contribuie la formarea unei opinii publice avizate în subiectele incidente companiilor listate, celor care emit obligaţiuni sau investitorilor.

Ne propunem să devenim un punct de contact pentru cererea și oferta de resurse umane în domeniul Investor Relations din România”, transmite ARIR.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel