Daniela Gyorfi răbufnește la adresa bisericii. De ce se declară șocată

Daniela Gyorfi, una dintre artistele din România cunoscute pentru faptul că spune lucrurilor pe nume, a vorbit într-o emisiune la Antena Stars despre drama din clubul bucureștean Colectiv și s-a arătat revoltată de reacția reprezentanților bisericii.

"Atunci când ai arsură pe exterior, mai scapi cum mai scapi, dar când ai arsuri în interior, e foarte greu. Asta trebuie să se înțeleagă. Este o tragedie. Noi artiștii cântăm foarte mult în club. Fiecare se gândește, "Dacă eram eu?". Clar că patronii sunt vinovați pentru că nu au avut grijă să se gândească la siguranța oamenilor, dar sunt convinsă că nimeni nu a chemat ca să omoare oamenii, și mai trebuie trași la răspundere cei care au știut că există acel club și le-au dat permisiunea să funcționează în condițiile în care nu au aveau, așa cum am auzit, autorizație de la pompieri. E o mare nenorocire să-ți pierzi persoanele dragi. E atât de tragic. Toată lumea plânge. (...)

Am văzut că locul tragediei s-a transformat într-un altar, am văzut președinți la locul tragediei. Dar știţi ce m-a şocat? Nu am văzut deocamdată din partea bisericească, o săptămână, din Cutia Milei, în care tot noi punem bani acolo, să spună: "Donăm familiilor". Ştiţi cât de greu este în ziua de azi să îţi moară cineva? Îţi trebuiesc nişte bani, începând de la groapă... Sunt părinți care au avut un copil, vă dați seama că au rămas oamenii nenorociți pe viață. Am văzut de la Guvern doar 50 de milioane pentru persoanele care au decedat", a afirmat Daniela Gyorfi.

Incendiul cumplit izbucnit, vineri seară, în jurul orei 23:00, în clubul Colectiv din Capitală, a curmat viața a 32 persoane până acum, alte 146 aflându-se internați în urma arsurilor grave suferite. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel