Daniel Zamfir: Mă AUTODENUNȚ. Suntem patru de la PNL

Cinci deputați PNL au votat alături de PSD legea salarizarii, deși conducerea partidului a decis să se poziționeze împotriva. În acest context, senatorul PNL Daniel Zamfir a decis să se "autodenunțe".

Mai mult decât atât, îi cere Ralucăi Turcan să le explice primarilor de ce nu a susținut amendamentul lor.

"Am ocazia să mă autodenunț și eu. Mai suntem și la Senat patru "trădători" care am votat Legea Salarizării. Și pentru că tot ne-a recomandat doamna Turcan să explicăm public de ce am votat pentru, răspunsul e unul simplu: pentru că nu pot fi ipocrit! Nu pot să depun amendate la lege, amendamente care privesc creșterea salariilor primarilor, amendamente care au fost adoptate, iar eu să votez împotriva!

Dacă contează acest lucru pentru doamna Turcan, propunerea de amendamente a venit de la Asociația Municipiilor din România și de la Asociația Orașelor din România! E mai bine să zicem de la început că nu suntem de acord cu legea, dar depunem peste 150 de amendamente? Nu i-aș cere doamnei Turcan să le explice primarilor din PNL motivele pentru care nu a susținut amendamentele lor, deși ar avea ocazia la Congres, în schimb, aș întreba-o public, de ce a mai depus amendament la o lege cu care nu e de acord de la început? Ce-ar fi făcut dacă ar fi fost admis?", a spus Daniel Zamfir.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel